jueves, 22 de noviembre de 2012

Per Nadal, anem al Museu


El Museu de Terrassa organitza per aquest Nadal 2012-2013 activitats adreçades a infants entre 3 i 6 anys Per Nadal, els més menuts al Museu; i per a infants entre 4 i 12 anys Per Nadal, un regal del Museu.

Encara falta molt per Nadal, i la nostra intenció no és començar-ho abans d’hora, però les places per poder participar en aquestes activitats s’ortagaran per ordre de trucada . Aquesta és la raó per la qual compartim aquestes activitats amb vosaltres quan encara falta més d’’un mes per Nadal .

Per Nadal, els més menuts al Museu (3 a 6 anys)


Les activitats adreçades als més menuts, entre 3 i 6 anys, són guiades,  amb una durada aproximada d’una hora, i els nens han d’anar acompanyats d’un adult. Aquestes activitats es duran a terme entre el 24 de desembre i el 3 de gener.

Uns titelles explicaran contes i històries que ens acostaran a l’història i l’art de la ciutat de Terrassa. Aquestes històries transcorren al Museu de Terrassa, a les Esglésies de Sant Pere, a la Torre del Palau i a la Casa Alegre on es farà un taller. En cadascuna de les activitats els infants s’enduran un titella per acolorir a casa.

Programació

Un Tió al Museu Dilluns 24 de desembre, a les 17.30 h Lloc: Centre d’Interpretació de la vila medieval de Terrassa (plaça de la Torre del Castell-Palau)

Els Retaules de les Esglésies de Sant Pere Dijous 27 de desembre, a les 17.30 h Lloc: Seu d’Ègara. Esglésies de Sant Pere (plaça del Rector Homs, )

Hi havia una vegada una vila amb un palau Dimecres 2 de gener, a les 17.30 h Lloc: Centre d’Interpretació de la vila medieval de Terrassa (plaça de la Torre del Castell-Palau)

Taller: Va de retrats Dijous 3 de gener, a les 17.30 h Lloc: Casa Alegre de Sagrera (carrer de la Font Vella, 29) Durada: 1 h
Informació i inscripcions: 93 739 70 72
Preu: 2 € per persona
 Observacions

Els infants han d'anar acompanyats en tot moment d'un adult.Les places s’atorgaran per ordre de trucada.L’organització es reserva el dret de cancel·lar alguna sessió si no s'arriba a un mínim d'inscrits.

Més informació

 

Per Nadal, un regal del Museu (4 a 12 anys)


Per als nens i nenes entre 4 i 12 anys les activitats programades tenen format de taller i seran conduits per l’Ègara Sempere, l’arqueòloga més intrèpida i tafanera de Terrassa, que proposa cada dia fer una activitat manual i descobrir els misteris més antics de la ciutat. Cada dia els participants dels tallers s’enduran a casa un regal per compartir amb la resta de la família. 

Aquests tallers es realitzaran a la Casa Alegre de Sagrera, carrer de la Font Vella, 29, en horari de 09.00 a 14.00 hores. Aquestes activitats es duran a terme entre el 24 de desembre i el 3 de gener.

Programació


Taller: Una postal de Nadal pop-up! i El misteriós cas del paquet que venia del passat
Dilluns 24 de desembre

Taller: Un regal per als avis de les riuades i El misteriós cas ocorregut el 25 de setembre del 1962
Dijous 27 i divendres 28 de desembre

Taller: El calendari que no caduca i El misteriós cas de la cola d’enganxar etiquetes caducada 
Dilluns 31 de desembre

Taller: Fem titelles dels reis d’Orient i El misteriós cas de l’esquelet amb corona
Dimecres 2 i dijous 3 de gener

Taller: Fem teatre nadalenc i El misteriós cas de l’esquelet amb corona 2a part
Divendres 4 de gener

Horari: de 9 a 14 h
Llocs: Casa Alegre de Sagrera. Carrer de la Font Vella, 29
Preus:
Taller d’un dia: 16 euros
Taller de dos dies: 32 euros
10% de descompte a partir del segon germà
Informació i inscripcions: 93 739 70 72
Inscripció oberta fins a completar places

Observacions

Les places s’atorgaran per ordre de trucada.
Es faran dos grups: de 4 a 8 anys i de 9 a 12 anys.
Cal lliurar la següent documentació: la butlleta d'inscripció signada, una fotocòpia de la targeta sanitària, el permís per fer fotografies.
Recomanem que els infants portin roba còmoda, que es pugui embrutar, i l'esmorzar.
L’organització es reserva el dret de cancel·lar algun taller si no s'arriba a un mínim d'inscrits.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario