martes, 27 de noviembre de 2012

La Marató de TV3




La Marató de TV3 d’aquest any es realitzarà el dia 16 de desembre i estarà dedicada al Càncer. La iniciativa popular entorn La Marató cada any és major, i actualment s’organitzem al voltant de 1.000 activitats i actes festius que tenen com a finalitat recaptar més diners per una causa solidària, aquest any la lluita contra el càncer.
Entre les activitats que es realitzen a la ciutat de Terrassa destaquen les que s’organitzen per la comunitat educativa (centres d’estudis, AMPA, etc..) i les que parcitipen els nens. Seguidament fem un petit resum d’algunes d’elles per tal de poder participar en aquelles que us siguin d’interès.


Activitat. Venda de telèfons mòbils vells
Data: 19/11/2012
Els alumnes i els familiars de la comunitat educativa han de portar mòbils vells que tinguin a casa. L'AMPA, a partir de l'1 de desembre, els porta a vendre i la recaptació obtinguda s'entrega a la marató.

Activitat. Dinar solidari
Data: 05/12/2012
Organitza: Cingle - Centre d'Ensenyaments Secundaris
Els alumnes de 4t d'ESO preparen entrepans solidaris. Batxillerat i CFGM recapten diners al centre de Terrassa. A les 13 h. es reuneixen a Vallparadís i fan un rètol humà "Delta i Cingle amb La Marató de TV3". Dinen i tota la tarda fan jocs tradicionals.


Activitat. Esmorzar solidari
Data: 14/12/2012
Els alumnes de 1r de batxillerat de l'Escola La Nova organitzen un "Esmorzar solidari". Venen porcions de coca fetes pels mateixos alumnes a d'altres alumnes i al personal de l'escola.

Activitat. L'escola TECNOS amb la marató
Data: 16/12/2012
Organitza: Escola TECNOS
Els nens i les nenes de l'escola decoren fulles de magnòlia amb pintura i les vénen per penjar a l'arbre o com a decoració. Divendres 14, a la tarda, es vénen a l'escola i diumenge 16 a la Plaça Vella de Terrassa.

Activitat. Calendari solidari infantil
Data: 23/11/2012
Otta Kids y Lullaby Fotografia han realitzat un calendari solidari infantil en el que participen més de 70 nens i nenes. Cada mes de l'any té la col·laboració d'una marca de roba diferent per a fer la fotografia. La fotografia va acompanyada d'una dedicatòria per donar ànims a les persones que pateixen càncer (i a les que no en pateixen, també, és clar).




No hay comentarios:

Publicar un comentario