jueves, 24 de enero de 2013

HAPPY HA HA



Gairebé a tots els infants els agrada ballar i/o cantar, i tots són feliços fent alguna d'aquestes dues coses.

L'espectacle de dansa Happy ha Ha, parla o més aviat, ens expresa la felicitat a través de la dansa contemporànea. Aquest és un espectacle pensat per nens entre els 2 i els 7 anys d'edat.


Happy Ha Ha és un espectacle de dansa teatre on el gest, la dansa i la música, expressen les vivències de Pim, Pam i Pum, tres excel.lents intèrprets que es troben en un espai màgic per compartir un viatge on viuran aventures divertides dins d'un vaixell al mig de l'oceà.

El guió de Happy Ha Ha el dirigeix una exquisita selecció de músiques.
L'espectacle es divideix en tres parts. La primera part està estructurada en 3 petits solos de manera que anem coneixent la personalitat de cadascun dels 3 personatges de l'espectacle: Pim Pam Pum.
En la segona part, després de fer-se amics, es dirigeixen als nens fent jocs de ritmes per captivar-ne la complicitat i fer-los participar en el joc teatral.
Durant la tercera part Pim Pam i Pum entren en un somni profund, hipnotitzador, on el tema Over the rainbow de la pel·lícula El mago de Oz els transpora a submergir-se en un oceà on disfruten del sol i d'illes paradisïaques i on hauran de combatre perills inesperats; un viatje imaginari ple de bellesa, sensibilitat i divertiment.

Música
La primera part el guió el porten temes de Mozart alegres i divertits. La segona, temes de Nino Rota plens de ritme i esperit festiu. La tercera part, temes molt coneguts de dibuixos animats com Los autos locos, Popeye el marino, Misión imposible, Embrujada i el magnífic tema de la pel.lícula El mago de Oz Over the rainbow cantat per Judy Garland.

Aquest espectacle es representarà els dies 27 de gener, 3 i 24 de febrer, 3, 10 i 17 de març de 2013; a les 12 de migdia.

Les entrades es poden comprar a Ticketmaster.

Teatre Gaudí Barcelona - Sala Gran La Claca
C/ Sant Antoni Maria Claret 120
08025 Barcelona
info@teatregaudibarcelona.com

Tel 1:  93 603 51 52
Tel 2:  93 603 51 61


No hay comentarios:

Publicar un comentario