lunes, 21 de enero de 2013

Clinc! La felicitat en un instant






Clinc! És el nou muntatge creat i dirigit per Pep Bou. Fruit dels anys d’experimentació amb el llenguatge de les Bombolles de sabó i altres estructures tensioactives neix aquest muntatge protagonitzat per dos dels talents emergents de la companyia Pep Bou, Isaías Antolín i Eduardo Telletxea.

El muntatge és un pas més en el llenguatge propi de la factoria Bou, incorporant nous personatges i dotant-lo d’una accentuada tonalitat còmica que conforma un tipus d’espectacle innovador on les escenes de teatre visual no són els únics protagonistes de l’obra.

“Clinc!” simbolitza el canvi d’actitud que tenen les persones quan deixen de veure la vida de forma pessimista; quan decideixen contemplar la bellesa del seu entorn i començar a cooperar enlloc de viure de forma aïllada. Es tracta d’un gest o un símbol en el que els personatges protagonistes de l’obra canvien d’actitud i enlloc de viure amb por allò desconegut gaudeixen del seu desconeixement.

Aquest canvi d’actitud s’assoleix mitjançant la manipulació dels elements quotidians de la realitat: l’ús de l’aigua, el sabó, els tubs, cercles, màquines de vapor de fum, etc… Els protagonistes de Clinc! aconseguiran contemplar la bellesa d’allò que els envolta, ser conscients de la seva capacitat per a transformar la realitat i dels beneficis de la col·laboració amb altres persones.



Quan: diumenge, 27 de gener a les 18 h
On: Teatre Principal. Plaça Maragall, 2, 08221 Terrassa, Barcelona
Telèfon:937 33 81 40
Preu: 6€
Durada: 60’


No hay comentarios:

Publicar un comentario