viernes, 19 de enero de 2018

Curs d'iniciació al tast de vins



El primer trimestre de l'any no tenim gaires dies de vacances. Per tal de que l'espera sigui més divertida us proposem l'activitat següent: Curs d'iniciació al tast de vins. 
En aquest curs aprendrem els principals mètodes d´elaboració de vins, les principals varietats i les característiques dels vins blancs, negres, rosats i escumosos. Practicarem la metodologia de tast. I farem jocs d´aromes. A veure qui té el nas més fi. ¡¡¡

A cada sessió es tastaran 2 vins a cegues. En total es tastaran 8 vins.
1ª sessió: Coneixerem el mètode d'elaboració dels vins blancs, les principals varietats de raïm utilitzades per a la seva elaboració, i finalment, tastarem, com ho fa un sommelier, dos vins blancs de diferents varietats per apreciar les seves qualitats organolèptiques, dedicant especial atenció a l'identificació dels seus aromes varietals mitjançant un joc. 
2ª sessió: Coneixerem el mètode d'elaboració dels vins rosats, les principals varietats de raïm utilitzades per a la seva elaboració, i finalment, tastarem, com ho fa un sommelier, dos vins rosats de diferents denominacions d'origen per apreciar les seves qualitats organolèptiques, dedicant especial atenció a l'identificació dels seus aromes varietals mitjançant un joc. 
3ª sessió: Coneixerem el mètode d'elaboració dels vins negres, les principals varietats de raïm utilitzades per a la seva elaboració, i finalment, tastarem, com ho fa un sommelier, dos vins negres de diferents estils per apreciar les seves qualitats organolèptiques, dedicant especial atenció a l'identificació dels seus aromes varietals mitjançant un joc. 
4ª sessió: Coneixerem dos mètodes d'elaboració dels vins escumosos, les principals varietats de raïm utilitzades per a la seva elaboració, i finalment, tastarem, com ho fa un sommelier, dos vins escumosos de diferent mètode d'elaboració per apreciar les seves qualitats organolèptiques, dedicant especial atenció a l'identificació dels seus aromes varietals mitjançant un joc. 

A l'inici de cada sessió us facilitarem unes fitxes relacionades amb els continguts que s'abordaran aquell dia.
Us podeu apuntar a tantes sessions com volgueu, tot i que qui faci les 4 sessions gaudirà d'un descompte¡¡¡



Sessions: Primera sessió el dijous 15 de febrer; segona sessió el 22 de febrer; tercera sessió l'1 de març; i quarta sessió el 8 de març de 2018
Dies: Dijous 15, i 22 de febrer; i 1 i 8 de març de 2018
Horari: 19.30-21.00 hores
Preu: 50€ (4 sessions, vins inclosos); 15€ (1 sessió, vins inclosos)
Data d’inici: 15 de febrer de 2018
Lloc: Carrer Francesc Oller, 73. 08225 Terrassa
Imparteix: Jorge Cátedra (Sumiller)
e-mail: jorge@pik-nik.es
Telèfon: 651 614 103
Places limitades

No hay comentarios:

Publicar un comentario