jueves, 7 de febrero de 2013

Juguem a Casetes?







Fa temps que volem fer una activitat per compartir amb tots vosaltres. Les darreres setmanes i possiblement les properes, les baixes temperatures i el vent  faran que no sortim tant  de casa. 

Aquest cap de setmana segons el Servei de Meteorologia de Catalunya  s'esperen temperatures molt baixes a Terrassa i la resta de municipis de la comarca, el dissabte fins i tot temperatures negatives.

Es a dir, possiblement  passarem més temps a casa i si sortim, més val que comencem a moure’ns ràpid i fer una mica d'exercici. Per això hem pensat que una bona activitat per fer amb nens pot ser fer aquest Do It Yourself (DIY) o qualsevol altre. Y com no, que compartiu amb nosaltres les vostres obres mestres. I si aquest cap de setmana no us dóna temps, envieu-les més endavant, nosaltres les anirem penjant al web tal i com vagin arribant. 

També podeu fer cabanes d'exterior tipus iglús els que aneu a la muntanya o amb branques, per aquells que marxeu fora de cap de setmana. No hi ha excusa¡¡

L'única condició és construir-la amb els vostres fills i filles i que passeu una bona estona amb família.

Les fotografies les podeu enviar a info@pik-nik.es i les publicarem a l'apartat notícies del nostre web www.pik-nik.es tal  i com vagin arribant.

Esperem amb impaciència les vostres obres creatives¡¡

Estem segurs que els nostres fills ens ho agrairan.






No hay comentarios:

Publicar un comentario