jueves, 6 de diciembre de 2012

Packs Pik-Nik & Catering Palau





Pik-Nik i Catering Palau hem preparat els següents menús pika-pika pensant en les vostres necessitats alhora de celebrar la vostra festa d’aniversari o qualsevol altre esdeveniment on es reuneixen família, amics i companys de totes les edats. 

La proposta consta de quatre menús, tres per adults i un d’ells infantil, que podeu combinar com considereu més convenient. Les propostes per adults estan pensades per un aperitiu o berenar per 15 persones, i la proposta per als més petits, ha estat pensada per uns 10 nens.

Les propostes del servei de càtering per adults tenen un preu que oscil•la entre els 84€ i els 128€. La variació en el preu depèn bàsicament del número i composició de peces que conté cada proposta, la qual oscil•la entre les 75 i les 135 peces. La composició de les peces també varia d’una proposta a una altra per tal de captar els diferents gustos i preferències dels nostres clients, oferint propostes gastronòmiques més complexes als menús que disposen de més peces. La proposta infantil té un preu de 30€ i conté 30 peces. 

Totes les propostes, tant per adults com per a nens, inclouen com a dolç maduixes amb xocolata i alguna beguda. 

Tanmateix, si voleu qualsevol altra combinació de l’amplia oferta de que disposa Catering Palau només ens ho heu de comunicar i preparem, juntament amb vosaltres, el menú que sigui més adient a les vostres necessitats. 

Per completar el càtering us oferim un servei de begudes on destaquen els vins i caves ecològics del Celler Parés Baltà a un preu per ampolla que varia entre els 6,50€ els vins i els 8,50€ el cava. 

El servei de menjar s’ha de contractar prèviament a la vostra celebració, uns quatre dies abans. El servei de begudes permet improvisar més i no cal aquesta reserva prèvia. A la mateixa sala Pik-Nik disposeu d’algunes ampolles de vi i cava per si al llarg de la vostra celebració us be de gust. En aquest cas, al finalitzar el lloguer s’hauran d’abonar només les que s’hagin obert. 

Tot esperant que us agradin¡¡ 
Us esperem veure aviat a la nostra sala Pik-Nik. 

 Sala Pik-Nik 
C/ Francesc Oller, 73 Local 3                               
08225 Terrassa (Barcelona)                                  
Tel. +34 651 614 103                                              
E-mail: info@pik-nik.es                                           


Packs Catering Pik-Nik







No hay comentarios:

Publicar un comentario