martes, 18 de diciembre de 2012

SonarKids


Hi ha una colla de festivals, sales i discogràfiques de música independent que des de fa pocs anys han decidit organitzar també activitats per als més petits. Es tracta que, per una banda, els melòmans no deixin d’anar a concerts quan esdevenen pares i mares. I, per l’altra, que els més menuts escoltin música electrònica, pop o rock amb tota naturalitat des de ben petits... com ja fan a casa. El SonarKids ha ideat unes experiències musicals al CosmoCaixa per incentivar el vessant creatiu i melòman de la canalla just abans que arribi el Pare Noel.

Artefactes sonors
L’activitat que proposen des del SonarKids és d’allò més adient per a aquells infants que converteixen en instrument musical l’estri més quotidià de la casa. El duo japonès-argentí format pels artistes Lolo i Sosaku ompliran la rampa helicoïdal del CosmoCaixa amb peces de fusta que permeten crear sons de tota mena, més d’una trentena d’insòlits instruments artesanals que van des de les eines més senzilles fins a les instaŀlacions més elaborades.

Es tracta que les famílies recorrin la rampa de 20 metres d’altura i experimentin al seu gust amb les possibilitats musicals que ofereixen aquests artefactes. 200 micròfons disposats al llarg del trajecte s’encarregaran de registrar els ritmes i les melodies orgàniques generades pels participants. Per evitar aglomeracions, cal inscriure’s prèviament a la web del SonarKids, ja que l’activitat es du a terme en grups reduïts que accediran a la rampa cada mitja hora de les 11 a les 18.30 h.

sonarkids
22 i 23 de desembre. CosmoCaixa. A partir d’1,5 euros.

CosmoCaixa
Isaac Newton, 26
Barcelona (Sarrià-Sant Gervasi)
Transport públic: Av. Tibidabo (FGC)

Fins al dg. 23 de desembre: D'11 a 18.30 h
Preu: De 0 a 4 anys, gratis. Nens de 5 i 6 anys, 1,5 €. A partir de 7 anys, 3,5 €. Adults, 5 €




No hay comentarios:

Publicar un comentario