viernes, 16 de noviembre de 2012

El festival "El més petit de tots"


El festival "El més petit de tots"

El proper dissabte dia 17 de novembre, coincident amb la inauguració de la Sala Pik-Nik de Terrassa, s’inaugura el 8è festival internacional d’arts escèniques per als més petits (0-5). Enguany la seva programació s’inicia el 17de novembre i finalitza el 25 novembre 2012.

“Els nens i nenes petits, en els seus primers anys, estan descobrint el món i, encuriosits, ho observen tot. Ells disposen de la capacitat de viure intensament l’instant present, una percepció allunyada de prejudicis i gens condicionada per les experiències acumulades. Amb aquests espectacles propers, intimistes i delicats, volem estimular les seves descobertes artístiques.

El festival “El més petit de tots” va néixer a Sabadell el 2005 impulsat per LaSala Miguel Hernández, amb una clara vocació internacional. En aquestes 7 edicions, el festival ha estat un aparador que ha mostrat creacions artístiques de qualitat i de proximitat, essent doncs tot un referent per aquest sector artístic tan poc desenvolupat al nostre país. Una aventura que ha anat creixent: l’any 2010 s’hi va incorporar el Teatre de l’Aurora d’Igualada i en aquesta edició, el festival s’escampa per tot el territori.

LaSala Miguel Hernández és un equipament teatral ubicat a Sabadell, dedicat a la creació, la producció i la difusió d’espectacles infantils, amb una programació innovadora i de qualitat, oberta a tots els gèneres i a totes les disciplines. Un ambiciós projecte de l'Ajuntament de Sabadell i el grup Rialles.


Lasala Miguel Hernández. Ronda de la Roureda, 24 — 93 723 28 33 — lasala@lasalateatre.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario